Gezuar gjyshe Marta!

Me ardhjen e marsit vjen pranvera dhe pranvera është shëndeti, dielli dhe dashuria! Gëzuar gjyshe Marta dhe le t’ju sjellë shumë ditë plot shëndet, me diell dhe shumë dashuri!

Comments are closed