Festa “Baba Marta” ne Kopshtin “Laila Park”, Tiranë

Gezuar Baba Marta!

Me rastin e festës “Baba Marta”, nën kujdesin e Kryetarit të Shoqatës “Prosperitet Golloborda” z.Haxhi Pirushi, si dhe drejtueses së kopshtit “Laila Park” znj. Elza Koja kanë organizuar një ceremoni ku fëmijëve të kopshtit u janë shpërndarë martenica.

Gëzuar! Shëndet, Fat dhe Mbarësi fëmijë!

Comments are closed